Mallorca – Princess Y80 M/Y LUMI

70.000 EUR / week high season 2024

M/Y LUMI on upea uutuusmalli Princessiltä, joka on juuri valmistunut ja on vuokrattavissa Mallorcalla kaudelle 2024 heti kauden alusta lähtien. Ilmasto ja merivesi ovat lempeän lämpimät ja maisemat mykistävän kauniita Mallorcalla. M/Y LUMI on  ylellinen jahti jossa on tilat kahdeksalle vieraalle sekä kolmelle miehistön jäsenelle. Huippumoderni jahti jossa on kaikki mukavuudet täydelliseen ja nautinnolliseen risteilylomaan Baleaareilla. Monipuoliset sisä- ja ulkotilat sekä vesiurheiluvälineet ovat tarjolla aktiivisiin päiviin. Vieraita hemmotellaan maittavilla aterioilla sekä laadukkailla ruokajuomilla Välimerelliseen tyyliin.

”We had a great time on the charter and were very well looked after by Paul and the crew. The boat ”LUMI” was as perfect as you can possibly imagine and Paul keeps the boat extremely well. He is also an extremely nice man and really looked after the kids very well. Food was good as we had asked Liz to cook Light and healthy and that’s exactly what she did. One of the nicest boat and crew we’ve had to date. – asiakaspalaute heinäkuussa 2024 risteilyltä

Mallorca sekä Baleaarit tarjoavat mahtavan ympäristön viikon tai kahden viikon risteilylle. Teemme reittisuunnitelma ehdotukset sekä matkaohjelman asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja toteuta unelmalomasi yhdessä perheesi ja ystäviesi kanssa, me hoidamme järjestelyt. M/Y LUMI on varattavissa kaudelle 2024, toimi nopeasti, parhaat viikot myydään ensin.

M/Y LUMIn kotisatama on Cala D`Or Mallorcalla. Varmista oma viikkosi ja voit alkaa valmistaumaan kesän upeimpaan kokemukseesi vesillä.

www.lumi.yachts

Company

MP Yachts Oy
PO box 140
00811 Helsinki, Finland

Contact us

Mika Papunen
+358 (0)400 339 958
mika@mpyachts.fi

Follow us