Mallorca – Princess Y80 M/Y LUMI

70.000 EUR / viikko high season 2023

M/Y LUMI on upea uutuusmalli Princessiltä, joka on juuri valmistunut ja on vuokrattavissa Mallorcalla kaudelle 2023 lokakuun alusta lähtien. Ilmasto ja merivesi ovat lokakuussa lempeän lämpimät, joten ihanteelista aikaa loppukesän risteillylle kauniissa Mallorcan maisemissa. Ylellinen jahti jossa tilat kahdeksalle vieraalle sekä kolmelle miehistön jäsenelle. Huippumoderni jahti jossa kaikki mukavuudet täydelliseen ja nautinnolliseen risteilylomaan Baleaareilla. Monipuoliset sisä- ja ulkotilat sekä vesiurheiluvälineet aktiivisiin päiviin. Vieraita hemmotellaan maittavilla aterioilla sekä laadukkailla ruokajuomilla Välimerelliseen tyyliin.

Mallorca sekä Baleaarit tarjoavat mahtavan ympäristön viikon tai kahden viikon risteilylle. Teemme reittisuunnitelma ehdotukset sekä matkaohjelman asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja toteuta unelmalomasi yhdessä perheesi ja ystäviesi kanssa, me hoidamme järjestelyt. M/Y LUMI on varattavissa kaudelle 2024, toimi nopeasti, parhaat viikot myydään ensin.

M/Y LUMI on juuri esitelty Cannesin Yachting Festival- tapahtumassa. Jahti palaan kotisatamaan Mallorcalle ja on vapaa vuokrattavaksi loppukaudeksi sekä kaudelle 2024. Varmista oma viikkosi ja voit alkaa valmistaumaan upeimpaan kokemukseesi vesillä.

www.lumi.yachts

Company

MP Yachts Oy
PO box 140
00811 Helsinki, Finland

Contact us

Mika Papunen
+358 (0)400 339 958
mika@mpyachts.fi

Follow us