Vuokrattavat jahdit Välimerellä

MP Yachts Oy tarjoaa charter- palveluja yhteistyössä valikoitujen kansainvälisten alan ammattilaisten kanssa. Aluksemme sijaitsevat Välimerellä Kroatiassa, Kreikassa, Ranskan Rivieralla sekä Mallorcalla.
Jahdin vuokraaminen on upea tapa viettää huippuaikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Voit keskittyä olennaiseen, eli olemisen keveyteen, ylelliseen hemmotteluun gourmet- kokin loihtimien herkkujen parissa, mahtaviin maisemiin sekä vesiurheilu aktiviteetteihin aluksen ollessa ankkuroituna upeassa poukamassa. Jahdin vuokraaminen on myös hienostunut tapa vierailla eri satamissa ja samalla tutustua kulttuurielämyksiin shoppailua unohtamatta. Jokainen charter-kokonaisuus tehdään räätälintyönä asiakkaidemme toivomusten mukaisesti.

Järjestämme myös tapahtumia, mm. Monacon F1 kisat superjahdin kannella sekä lukuisat eri tapahtumat Cannesissa ja ympäri Rivieraa.

Järjestämme chartereita myös isoille ryhmille.

MP Yachts on korkeatasoinen ja kokenut Charter ammattilainen. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä unelmiesi risteily yhdessä perheesi, ystäviesi tai yrityksesi vieraiden tai henkilökunnan kanssa. Kaudelle 2024 tarjoamme laajan valikoiman aluksia vuokrattavaksi, esim. uutuutena Mallorcalla, Princess Y80. joka on veistämön uutuusmalli. Päivitämme jahtivalikoimaa parhaillaan ja tuomme tarjolle upeita uutuksia. Räätälöimme ratkaisut asiakkaidemme tarpeiden mukaan, olipa kyse suppilaudan tai megajahdin vuokraamisesta, paikasta riippumatta.

MP Yachts – suppilaudasta superjahtiin !

Näytetään kaikki 7 tulosta

Company

MP Yachts Oy
PO box 140
00811 Helsinki, Finland

Contact us

Mika Papunen
+358 (0)400 339 958
mika@mpyachts.fi

Follow us