Water sport - KAUDEN 2020 JOBE SUP Lautojen myynti on käynnistynyt!

MP Yachts on aktiivinen toimija myös vesiurheilun puolella. Tarjoamme laajan valikoiman välineitä veneisiin mukaan otettavaksi sekä koti- tai mökkirantaan huvikäyttöön. Kausi 2019 on ollut suppailun juhlaa. Kelit ovat suosineet ja lautamallistomme on ollut parempi kuin koskaan. Uudet, upeat JOBE SUP- laudat kaudelle 2020 on jo esillä verkkokaupassamme ja myynti on käynnistynyt kaudelle 2020. Lautojen ominaisuuksia parannettu entisestään ja lisäksi tarjoamme laudoille jopa kolmen vuoden takuun!

SUP on lyhennelmä sanoista Stand Up Paddle, joka tarkoittaa surffilaudan kaltaista lautaa, jota melotaan seisaaltaan. Ilmalla täytettävä sup-lauta on ehdoton valinta veneeseen. AERO-malliston sup-laudat mahtuvat kätevästi vedenkestävään kantoreppuun, johon mahtuvat myös muut välineet. Kannella tai laiturilla avaat kassin, levität supin auki rullalta ja pumppaat sup laudan täyteen – seisontamelontalautasi on valmis käyttöön alle 15 minuutissa!

Edustamme Hollantilaista Jobe laatumerkkimerkkiä, jolla on yli 30 vuoden kokemus erilaisista vesiurheiluvälineistä. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja laudat ovat erittäin laadukkaat jopa kolmen vuoden takuulla.

Vesihiihdon sekä Wakeboard pioneerin, Obrienin klassikot mökille, slalomit pujotteluun, temppusukset hurjapäille, vasta-alkajan paketit sekä lasten vesisukset. Obrien laadukkaista ilmatäytteisistä vetorenkaista löydät takuulla hauskimmat veneen perässä vedettävät suosikit. Obrien on ollut veneen perässä vedettävien vetorenkaiden edelläkävijä jo vuosikymmeniä! Tuotteet tunnetaan korkeasta laadusta ja kestävyydestä, tilaa nyt kätevästi verkkokaupastamme!

Company

MP Yachts Oy
PO box 140
00811 Helsinki, Finland

Contact us

Mika Papunen
+358 (0)400 339 958
mika@mpyachts.fi

Follow us