MPY Water sport 2024

MP Yachts on aktiivinen toimija vesiurheilun parissa. Tarjoamme laajan valikoiman välineitä veneisiin mukaan otettavaksi sekä koti- tai mökkirantaan huvikäyttöön. Suppailu on harrastus, joka on kasvanut voimakkaasti ja kysynnän kasvun odotetaan jatkuvan myös ensi vuonna. Lautojen ominaisuuksia on parannettu entisestään ja 2024 malliston uudet raikkaat värit tuovat harrastukseen myös oman hauskan lisän. Uutuutena kaudelle 2024 esittelemme SUP SURFin sekä ladattavan E-Dunan, sähkömoottori avusteisen supin jolla retkiä voidaan pidentää huomattavasti eikä vastatuulikaan haittaa. Tarjoamme kaikille JOBE laudoille jopa kolmen vuoden takuun! Tilaukset toimitamme seuraavana päivänä tilauksesta, lähimpää Postin palvelupisteeseesi, ilman lisäkuluja. Suppailu on mieltä virkistävää ja kehon hyvinvointia lisäävää liikuntaa.

SUP on lyhennelmä sanoista Stand Up Paddle, joka tarkoittaa surffilaudan kaltaista lautaa, jota melotaan seisaaltaan. Ilmalla täytettävä sup-lauta on myös ehdoton valinta veneeseen. AERO-malliston sup-laudat mahtuvat kätevästi vedenkestävään kantoreppuun, johon mahtuvat myös muut välineet. Kannella tai laiturilla avaat kassin, levität supin auki rullalta ja pumppaat sup laudan täyteen – valmis käyttöön alle 15 minuutissa!

Edustamme Hollantilaista Jobe laatumerkkiä, jolla on yli 30 vuoden kokemus erilaisista vesiurheiluvälineistä. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja laudat ovat erittäin laadukkaat jopa kolmen vuoden takuulla.

Tilaa nyt kätevästi verkkokaupastamme.

Company

MP Yachts Oy
PO box 140
00811 Helsinki, Finland

Contact us

Mika Papunen
+358 (0)400 339 958
mika@mpyachts.fi

Follow us