Jobe Duna 11.6 – 2021

839.00 

Ilmatäytteinen Joben Duna SUP-lauta (350cm x 79cm x 15cm, 324L, 20PSI / 11’6″ x 31″ x 6″) on monipuoinen sup-lauta parhaimmillaan: Terävän keulan ja kulmikkaan perän ansiosta lauta on vakaa ja todella hyväliukuinen, jolla maisemat vaihtuvat rivakasti, eikä melontapuolta tarvitse vaihtaa yhtä usein kuin pyöreäperäisissä malleissa. Joben sup-lautoihin on lisätty PVC-jäykkääjä, joka jäykistää lautaa, joten matkanteko on entistäkin sujuvampaa isommallakin kuormalla. Kannella on kahdet kuminauhat tavaran kuljetukseen, joten tarvikkeet kulkevat kätevästi mukana. Rekisteröidyllä tuotteella kolmen vuoden takuu*!

Duna sup pysyy hyvin suunnassaan yhdellä 20cm syvällä keskievällä sekä kulmikkaalla perän muodolla. Nämä ominaisuudet yhdistettynä pitkään vesilinjaan tuovat erinomaisen liu’un. 11.6 eli 350cm pitkä DUNA kelluttaa helposti isomankin melojan ja koiran, maksimikelluttavuuden ollessa 130kg! Kelluttavuutensa ja vakautensa vuoksi Duna sopii Joben laudoista parhaiten kevyeen kalasteluunkin. Laudan paino on kuitenkin vain 8,5kg.

SUP-laudan päällinen on pitävää ja lämmittävää EVA-muovia (Anti Slip Pad) joten melominen sujuu liukastelematta. Laudan kannessa on kahdet kansikuminauhat tavaran kuljetukseen sekä kantokahva. SUP-laudan purkaminen ja pakkaaminen kantosäkkiin on vaivatonta reilunkokoisen kuljetusrepun ansiosta.

Joben AERO-malliston valmistusprosessi on alan edistyneimpiä: sup-laudoissa materiaalit (PVC-muovit, X-kuvioon ommeltu dropstitch-sydän, joka pitää laudan muodossaan) ovat sulatettu kuumentamalla (Heat bonded-technology) kiinni toisiinsa, jolloin laudan rakenteesta saadaan kevyempi, kestävämpi ja jäykempi kuin edullisemmissa laudoissa, joissa materiaalit liimataan yhteen. Tämä tekee saumoista vahvemmat ja pitkäikäisemmät, jonka vuoksi Jobe myöntää kolmen vuoden takuun ilmatäytteisille laudoille, vaikka niitä rullattaisiin auki ja kiinni joka päivä!

Ilmatäytteinen Jobe Duna SUP-lauta Jobe sisältää:

  • Kevyt säädettävä lasikuitumela(säätöalue 170-205cm, paino 840g)
  • Nopea kaksisuuntainen pumppu
  • Vedenpitävä kantoreppu
  • Nilkkaan sidottava miellyttävä kierteinen karkuremmi
  • Paikkasarja
  • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
  • Kiinteät kylkisuojat

 

* Kolmen vuoden takuun saa voimaan rekisteröimällä tuotteen kahden viikon sisään ostosta myyntipakkauksessa olevan Joben ohjeen mukaan.

Company

MP Yachts Oy
PO box 140
00811 Helsinki, Finland

Contact us

Mika Papunen
+358 (0)400 339 958
mika@mpyachts.fi

Follow us