Jobe Premium Duna 11.6 – Loppuunmyyty kaudelle 2022

2022 DUNA on nyt saatava, uudella upealla värityksellä ja entistäkin parempana! Joben sup-lautoihin on lisätty mallistossa PVC-jäykkääjät sekä kanteen että pohjaan, mitkä jäykistävät lautaa, joten matkanteko on entistä nopeampaa isommallakin kuormalla maksimikantavuuden ollessa jopa 160kg!  Ilmatäytteinen Joben Duna SUP-lauta (350cm x 79cm x 15cm, 324L, 20PSI, 9,6kg) on monipuolinen sup-lauta parhaimmillaan: Terävän keulan ja kulmikkaan perän ansiosta lauta on vakaa ja todella hyväliukuinen, jolla maisemat vaihtuvat rivakasti, eikä melontapuolta tarvitse vaihtaa yhtä usein kuin pyöreäperäisissä malleissa. Kannella on kahdet kuminauhat tavaran kuljetukseen, joten tarvikkeet kulkevat kätevästi mukana. Rekisteröidyllä tuotteella on jopa kolmen vuoden takuu!

SUP-laudan päällinen on pitävää ja lämmittävää EVA-muovia (Anti Slip Pad) joten melominen sujuu liukastelematta. Laudan kannessa on kahdet kansikuminauhat tavaran kuljetukseen sekä kantokahva. SUP-laudan purkaminen ja pakkaaminen kantosäkkiin on vaivatonta reilunkokoisen kuljetusrepun ansiosta.

Joben AERO-malliston valmistusprosessi on alan edistyneimpiä: sup-laudoissa materiaalit (PVC-muovit, X-kuvioon ommeltu dropstitch-sydän, joka pitää laudan muodossaan) ovat sulatettu kuumentamalla (Heat bonded-technology) kiinni toisiinsa, jolloin laudan rakenteesta saadaan kevyempi, kestävämpi ja jäykempi kuin edullisemmissa laudoissa, joissa materiaalit liimataan yhteen. Tämä tekee saumoista vahvemmat ja pitkäikäisemmät, jonka vuoksi Jobe myöntää jopa kolmen vuoden takuun ilmatäytteisille laudoille, vaikka niitä rullattaisiin auki ja kiinni joka päivä!

Tilaa nyt, toimitukset seuraavana päivänä tilauksesta lähimpään Postin noutopisteeseesi.

Ilmatäytteinen Jobe Duna SUP-lauta sisältää:

  • Kevyt säädettävä lasikuitumela(säätöalue 170-220cm, paino 780g)
  • Nopea kaksisuuntainen pumppu
  • Vedenpitävä kantoreppu
  • Nilkkaan sidottava miellyttävä kierteinen karkuremmi
  • Paikkasarja
  • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
  • Kiinteät kylkisuojat
  • Kantokahvat keulassa ja perässä

* Kolmen vuoden takuun saa voimaan rekisteröimällä tuotteen kahden viikon sisään ostosta myyntipakkauksessa olevan Joben ohjeen mukaan

 

 

Company

MP Yachts Oy
PO box 140
00811 Helsinki, Finland

Contact us

Mika Papunen
+358 (0)400 339 958
mika@mpyachts.fi

Follow us