Palvelut

Maailma on täynnä toinen toistaan upeampia paikkoja.

Meidän erityisosaamista ovat Välimeren alueet, erityisesti Ranskan Riviera sekä Kroatia, Suomen saaristo ja järvialueet, sekä Suomen Lappi. Voit yhdistää veneilyn ja kaupunkiloman tai viettää viikko merellä ja toinen viikko esim. huvilalla uima-altaan äärellä.

Ota yhteyttä, ideoidaan unelma-lomasi yhdessä, tarjoamme käyttöösi ainutlaatuisen palvelukonseptin. Myös yritysten tarpeisiin upeita ratkaisuja.

Päätoimialamme on veneily ja siihen liittyvät palvelut.

Olemme erikoistuneet moottoriveneiden myymiseen kaikissa kokoluokissa. Voit luottaa osaamiseemme ja antaa veneen hankinta sekä siihen liittyvä managerointi, eli hankinnan varmistaminen, meidän hoidettavaksi.

Avustamme rahoituksen järjestämisessä, laituripaikan hankkimisessa, tai missä muussa tahansa asiassa joka liittyy veneen hankintaan tai sen myymiseen.

Keskity veneilystä nauttimiseen, me huolehdimme muusta.

Suomen vesistöt tarjoavat mahtavat puitteet vesillä liikkumiseen.

Nykyisin erittäin suosittu laji suppailu, avaa mahdollisuuden uusiin vesistöihin tutustumiseen. Samalla se on erinomainen kuntoilulaji, todellista kehon ja mielen hoitoa parhaimmillaan.

Vesiurheiluvälineiden verkkokaupasta löydät tuotteet, jotka ovat helppo ottaa mukaan veneilylomalle tai kesämökin rantaan hauskaksi ajanvietteeksi. Oikea väline oikeaan paikkaan – opastamme välineiden valinnassa ja jaamme kokemuksia vesiurheiluharrastuksen eri lajeista.

Yritys

MP Yachts Oy
PO box 140
00811 Helsinki, Finland

Ota yhteyttä

Mika Papunen
+358 (0)400 339 958
mika@mpyachts.fi

Seuraa meitä