Fairline Targa 50GT – 2013

525.000 €

Ainutlaatuisen hienossa kunnossa oleva Fairline Targa 50 GT nyt myynnissä alennettuun hintaan!

Suorituskykyä, eleganssia ja mukavuutta. Tyylikäs ja laadukas matkavene, jossa on tilaa riittävästi. Targa 50 on suunniteltu miellyttävään matkantekoon sekä ylellisen mukavaan oleskeluun sekä asumiseen. Keittiö on sijoitettu pääkannelle salonkiin, jotta voit valmistaa ruokaa ja olet samalla toiminnan keskipisteessä. Master hytissä on ylellisen leveä parisänky sekä suuri kylpyhuone. Yhtä vaikuttavia ovat kaksi erillistä vierashyttiä, joista toinen voidaan helposti muuntaa parivuoteeksi. Veneen takaosassa on myös ns. miehistöhytti, jossa mukavat tilat yhdelle henkilölle. Majoituskapasiteetti yhteensä 7 henkilölle.

Volvo D11-670:ssä moottorit suorilla akseleilla, joissa vähäiset tunnit ja aukoton huolto historia.

Ensiluokkaista mukavuutta kolmessa hytissä, pääkannen salongissa sekä avotilassa. Lämmityksestä ja viilennyksestä vastaa hyttikohtaisesti säädettävä ilmastointijärjestelmä.

Salongin liukuovet erottavat ja yhdistävät avotilan sekä salongin ja suuri sähkötoiminen kattoluukku tuo auringon sisään.

Uimataso on suuri ja käynti uimaan on vaivatonta uimaportaiden avulla. Lämmin suihku odottaa uimatason vieressä. Apuveneelle on oma hydraulinen nostojärjestelmä joka toimii kaukosäätimellä.

Upea yksilö jossa paljon upeita yksityiskohtia. Huolella pidetty ja valmis toimitukseen uudelle omistajalle Turussa.

Osasto:

Company

MP Yachts Oy
PO box 140
00811 Helsinki, Finland

Contact us

Mika Papunen
+358 (0)400 339 958
mika@mpyachts.fi

Follow us