JOBE Seine 10.6 – 2020 – Loppuunmyyty kaudelle 2020

Jobe 10.6 Seine on sama lauta kuin 10.6 Yarra mutta on väriltään tyylikkään harmaa. Huippusuosittu ja laadukas SUP lauta Jobe 10.6 Seine (320cm x 81cm x 15cm 310L 20PSI / 10’6 x 32″ x 6″) on hintaluokassaan ylivertainen jokapaikan ja koko perheen SUP lauta. Lauta on niin teknisesti, kuin melontaominaisuuksiltaankin loistava yleislauta: helppo ja mukavan vakaa aloittelijankin alla, kevyt melottava, erittäin jäykkä ja kantava (120+kg) suuren maksimipaineen ja 15cm paksuuden ansiosta. Entisestään huippusuosittuun Seine-pakettiin on lisätty reunasuojat sekä PVC-jäykkääjä laudan keskiosaan, joka tekee laudasta entistä jäykemmän. Nyt Seine jäykempänä, kevyempänä (laudan paino vain 8,4kg!) ja entistä edullisempana! Tilaa nyt, toimitukset seuraavana päivänä tilauksesta lähimpään Postin toimipisteeseen.

Pakettiin kuuluu kädelle lämmin ja kevyt lasikuitumela, nopea kaksisuuntainen pumppu, vesitiivis reppu sekä kolmen vuoden takuu*!

Joben AERO-malliston valmistusprosessi on alan edistyneimpiä: sup-laudoissa materiaalit (PVC-muovit, X-kuvioon ommeltu dropstitch-sydän, joka pitää laudan muodossaan) ovat sulatettu kuumentamalla (Heat bonded-technology) kiinni toisiinsa, jolloin laudan rakenteesta saadaan kevyempi, kestävämpi ja jäykempi kuin edullisemmissa laudoissa, joissa materiaalit liimataan yhteen. Tämä tekee saumoista vahvemmat ja pitkäikäisemmät, jonka vuoksi Jobe myöntää kolmen vuoden takuun ilmatäytteisille laudoille, vaikka niitä rullattaisiin auki ja kiinni joka päivä!

 

Jobe Seine 10.6 SUP lauta sisältää:

  • Kevyt säädettävä lasikuitumela(säätöalue 170-205cm, paino 840g)
  • Nopea kaksisuuntainen pumppu
  • Vedenpitävä kantoreppu
  • Nilkkaan sidottava miellyttävä karkuremmi
  • Paikkasarja
  • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
  • Kiinteät kylkisuojat

 

* Kolmen vuoden takuun saa voimaan rekisteröimällä tuotteen kahden viikon sisään ostosta myyntipakkauksessa olevan Joben ohjeen mukaan.

Osasto:

Company

MP Yachts Oy
PO box 140
00811 Helsinki, Finland

Contact us

Mika Papunen
+358 (0)400 339 958
mika@mpyachts.fi

Follow us