Jobe Premium Neva 12.6 2023 – Loppuunmyyty

Muutama JOBE NEVA 12.6 erikoishintaan. Vuosimalli 2023.

Retki-sup Jobe Neva 12.6 Premium (381cm x 76cm x 15cm, 320L, 20PSI / 12’6″ x 30″ x 6″) on ilmatäytteisten sup-lautojen malliston pisin ja nopein lauta. PVC-jäykistäjä pohjassa sekä kannessa tekee laudasta entistä jäykemmän, joten jos nautit pidemmistä suppailu retkistä, niin Joben Neva 12.6 on ehdoton valintasi! Laudan profiili on muita lautoja hieman kapeampi etenkin keulasta, se tuo laudalle vauhtia ja vakautta lisää! Pakettiin kuuluu laadukas, kädelle lämmin kevyt ja jäykkä lasikuitumela, nopea kaksisuuntainen pumppu ja jopa kolmen vuoden takuu*!

Laudan pitkän vesilinjan, kapean rungon, terävän keulan, kulmikkaan perän ja yhden 20 cm syvän evän ansiosta Joben 12.6 retkeilysupin vedenvastus on pieni, suuntavakaus erinomainen ja kilometrit taittuvat leikiten. 2023 malliin lisätty matala keulaevä pitää laudan entistä paremmin suunnassaan. Rungon kajakkimainen terävä keula rikkoo aaltoa erittäin hyvin myös vastatuuleen meloessa, joten tällä supilla voi lähteä kovaankin keliin kuntoilemaan! Laudan päällinen on superpehmeää ja pitävää EVA-muovia (Anti Slip Pad), joten melominen onnistuu liukastelematta. Laudan kannessa on Halkey Roberts-venttiili, kantokahva ja kahdet kansikuminauhat varusteiden kuljetukseen. Lauta toimii vielä 130kg kuormallakin, maksimikelluttavuuden ollessa 150kg. Itse laudan paino on vain 10,2kg, mikä on markkinoiden kevyimpiä ottaen huomioon laudan ominaisuudet.

Joben AERO-malliston valmistusprosessi on edistyksellinen: sup-laudoissa materiaalit (PVC-muovit, X-kuvioon ommeltu dropstitch-sydän, joka pitää laudan muodossaan) ovat sulatettu kuumentamalla (Heat bonded-technology) kiinni toisiinsa, jolloin laudan rakenteesta saadaan kevyempi, kestävämpi ja jäykempi kuin edullisemmissa laudoissa, joissa materiaalit liimataan yhteen. Tämä tekee saumoista vahvemmat ja pitkäikäisemmät, jonka vuoksi Jobe myöntää kolmen vuoden takuun ilmatäytteisille laudoille, vaikka niitä rullattaisiin auki ja kiinni joka päivä!

Suositellaan pitkän matkan retkeilijöille ja vauhtia rakastaville!

Tilaa nyt, toimitukset seuraavana päivänä tilauksesta lähimpään Postin noutopisteeseesi.

 

12.6. Jobe Premium Aero Neva retkisup-pakettiin sisältyy:

  • Säädettävä jäykkä lasikuitumela (säätöalue 180-220cm, paino 780g)
  • Nopea kaksisuuntainen pumppu
  • Vedenpitävä kantoreppu
  • Nilkkaan sidottava miellyttävä karkuremmi
  • Paikkasarja
  • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
  • Kiinteät kylkisuojat
  • Kantokahvat keulassa ja perässä
  • Työkaluvapaa pikaevä

 

* Kolmen vuoden takuun saa voimaan rekisteröimällä tuotteen kahden viikon sisään ostosta myyntipakkauksessa olevan Joben ohjeen mukaan.

Company

MP Yachts Oy
PO box 140
00811 Helsinki, Finland

Contact us

Mika Papunen
+358 (0)400 339 958
mika@mpyachts.fi

Follow us