Jobe Neva 12.6 – 2020 – 1 kpl esittelylautoja tarjoushintaan

899.00  749.00 

Vielä yksi, esittelykäytössä ollut Joben lippulaiva, Neva- lauta myynnissä tarjoushintaan. Hyvin vähän käytetty, eikä havaittavia käytön jälkiä.

Linjakas ja tyylikäs retki-sup Jobe Neva 12.6 (381cm x 76cm x 15cm, 320L, 20PSI / 12’6″ x 30″ x 6″) on ilmatäytteisten sup-lautojen malliston pisin ja nopein lauta. PVC-jäykkääjä tekee laudasta entistä jäykemmän, joten jos suppailu merkitsee sinulle pidempiä retkiä ja vauhtia, niin Joben Neva 12.6 on valintasi! Laudan profiili on muita lautoja hieman kapeampi etenkin keulasta, mutta kapeutta ei kannata säikähtää, saat parin tunnin harjoittelulla tämän laudan tuntumaan kotoisalta allasi ja matka taittuu huomaamatta! Pakettiin kuuluu kevyt kädelle lämmin lasikuitumela, nopea kaksisuuntainen pumppu ja jopa kolmen vuoden takuu*!

Laudan pitkän vesilinjan, kapean rungon, terävän keulan, kulmikkaan perän ja yhden 20cm syvän evän ansiosta Joben 12.6 retkeilysupin vedenvastus on pieni, suuntavakaus erinomainen ja kilometrit taittuvat leikiten. Tekniikasta riippuen voit ottaa helposti kymmenen vetoa per puoli ennen kuin lauta alkaa kääntymään. Rungon kajakkimainen terävä keula rikkoo aaltoa erittäin hyvin myös vastatuuleen meloessa, joten tällä supilla voi lähteä kovaankin keliin haastamaan! Supin päällinen on superpehmeää ja pitävää EVA-muovia (Anti Slip Pad), joten melominen sujuu liukastelematta. Laudan kannessa on Halkey Roberts-venttiili, kantokahva ja kahdet kansikuminauhat tavaran kuljetukseen pidemmällekin retkelle. Lauta toimii täydellisesti vielä 120kg kuormallakin, eikä menoa haittaa vaikka paino menisi vähän ylikin! Itse laudan paino on vain 9,1kg, mikä on markkinoiden kevyimpiä ottaen huomioon laudan ominaisuudet.

Joben AERO-malliston valmistusprosessi on alan edistyneimpiä: sup-laudoissa materiaalit (PVC-muovit, X-kuvioon ommeltu dropstitch-sydän, joka pitää laudan muodossaan) ovat sulatettu kuumentamalla (Heat bonded-technology) kiinni toisiinsa, jolloin laudan rakenteesta saadaan kevyempi, kestävämpi ja jäykempi kuin edullisemmissa laudoissa, joissa materiaalit liimataan yhteen. Tämä tekee saumoista vahvemmat ja pitkäikäisemmät, jonka vuoksi Jobe myöntää kolmen vuoden takuun ilmatäytteisille laudoille, vaikka niitä rullattaisiin auki ja kiinni joka päivä!

Suositellaan pitkän matkan retkeilijöille ja vauhdista nauttivalle!

 

12.6. Jobe Neva retkisup-pakettiin sisältyy:

  • Kevyt säädettävä lasikuitumela(säätöalue 170-205cm, paino 840g)
  • Nopea kaksisuuntainen pumppu
  • Vedenpitävä kantoreppu
  • Nilkkaan sidottava miellyttävä karkuremmi
  • Paikkasarja
  • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
  • Kiinteät kylkisuojat

 

* Kolmen vuoden takuun saa voimaan rekisteröimällä tuotteen kahden viikon sisään ostosta myyntipakkauksessa olevan Joben ohjeen mukaan.

Osasto:

Lisätiedot

Paino 50 kg

Company

MP Yachts Oy
PO box 140
00811 Helsinki, Finland

Contact us

Mika Papunen
+358 (0)400 339 958
mika@mpyachts.fi

Follow us