Fairline Yachts

Fairline

Fairline on ikoninen brittibrändi, luksusveneiden- ja jahtien valmistaja, jolla on erinomainen maine ympäri maailmaa. Fairline-veneitä on tuotu Suomeen vuodesta 1986 ja merkki nauttii meilläkin korkeaa arvostusta, se takaa Fairline-merkkisille veneille ja jahdeille myös korkean jälleenmyyntiarvon. Aloitimme marraskuussa 2018 Fairline-maahantuonnin Suomessa ja Virossa ja olemme mukana kaikilla kansainvälisillä venemessuilla Fairlinen osastolla. VENE 20 BÅT- tapahtumassa esitelimme Targa 45 Open sekä F//Line 33 -mallit, kesäkauden alkaessa järjestämme mallien koeajotilaisuuksia, joista tiedotamme lähemmin.

Tule mukaan upealle matkallemme Fairline maailmaan.

Modernia designia

Uuden italialaisen suunnittelijan Alberto Mancinin myötä Fairline-mallisto on saanut ripauksen Rivieralaista glamouria jo olemassa olevan loistokkuuden lisäksi. Fairline asiakkaille tarjotaan valittaviksi kokoelma ylellisiä sisustusmateriaaleja sekä värejä, joista kukin vene valmistetaan prikulleen asiakkaan mieltymysten mukaisesti. Valittavana on myös useita tilaratkaisuja sekä runkovärejä, toinen toistaan tyylikkäämpiä kokonaisuuksia. Uuden, juuri avatun Southamptonissa sijaisevan tehtaan myötä, veneiden ja jahtien kokoja voidaan kasvattaa ja lähitulevaisuudessa tullaankin esittelemään entistäkin laajempi mallisto.

After Sales -palvelut

After Sales

Korkealaatuisten veneiden myynnissä jälkimarkkinointi on ensiarvoisen tärkeä osa-alue. Kunnia-asiamme on ylittää asiakkaiden odotukset, siksi haluammekin varmistaa mahdollisimman nautinnollisen venekauden asiakkaillemme. Yhteistyössä Hopeasalmen Telakan kanssa Helsingissä ja Hanko Boat Yardin kanssa Hangossa, toimitamme uudet sekä myös käytetyt veneet tarkasti testattuina, ennen luovutusta asiakkaillemme. Tarjoamme myös moottoreiden sekä veneissä olevan runsaan muun tekniikan käyttöopastuksen, niiden tuntemus säästää monelta harmilta.

Tarjoamme myös telakointipalvelut sekä avustamme laituripaikkojen hankinnassa.

Company

MP Yachts Oy
PO box 140
00811 Helsinki, Finland

Contact us

Mika Papunen
+358 (0)400 339 958
mika@mpyachts.fi

Follow us