JOBE Premium YARRA 10.6 Red 2021 – Yksi viimevuotinen demolauta jäljellä!

595.00 

Koko perheelle sopiva, erittäin laadukas SUP lauta Jobe Premium 10.6 Yarra Red (320cm x 81cm x 15cm 310L 20PSI), hintaluokassaan ylivertainen joka paikan ja koko perheen SUP lauta. Yarra nyt myös kauniilla punaisen sävyillä! Lauta on niin teknisesti, kuin melontaominaisuuksiltaankin todella hyvä yleislauta: helppo ja mukavan vakaa aloittelijankin alla, kevyt melottava, erittäin jäykkä ja kantava (140kg) erillisten kansi- ja pohja jäykkääjien sekä 15cm paksuuden ansiosta. Entisestään huippusuosittuun Yarra-pakettiin on lisätty 2021 mallissa PVC-jäykkääjä laudan pohjaan, kevyt ja kädelle lämmin täysjäykkä huippulaadukas lasikuitumela vakioksi sekä työkaluvapaa pikaevä.

Tilaa nyt, toimitukset seuraavana päivänä tilauksesta lähimpään Postin noutopisteeseesi.

Joben AERO-malliston valmistusprosessi on alan edistyneimpiä: sup-laudoissa materiaalit (PVC-muovit, X-kuvioon ommeltu dropstitch-sydän, joka pitää laudan muodossaan) ovat sulatettu kuumentamalla (Heat bonded-technology) kiinni toisiinsa, jolloin laudan rakenteesta saadaan kevyempi, kestävämpi ja jäykempi kuin edullisemmissa laudoissa, joissa materiaalit liimataan yhteen. Tämä tekee saumoista vahvemmat ja pitkäikäisemmät, jonka vuoksi Jobe myöntää jopa kolmen vuoden takuun ilmatäytteisille laudoille, vaikka niitä rullattaisiin auki ja kiinni joka päivä! Joben kautta rekisteröitynä kolmen vuoden takuu. Rekisteröintiohje paketissa.

Premium Yarra 10.6 on Joben malliston vakaimpia lautoja. Lauta on erittäin ketterä käsitellä pyöreiden muotojen ansioista jolla perheen pienimmätkin lapset pääsevät helposti mukaan sup-melonnan maailmaan. Keskeltä ja keulasta leveä muotoilu tuo lautaan vakautta ja kantavuutta, joka on tässä laudassa 140kg, millä laudan liuku toimii vielä täydellisesti. Sup-laudassa kaksi PVC-jäykkääjää, jonka ansiosta Jobe Yarra toimii erinomaisesti myös isoimmankin melojan alla (tai lapsen tai koiran kanssa) ja matka etenee, eikä energia kulu rungon notkumiseen tai syvällä kyntämiseen! Premium Yarra 10.6 on varmin valinta jos aikaisempaa kokemusta suppailusta ei ole. Jobe Yarra 10.6 SUP-lauta sopii hyvin myös joogailuun sekä fitnessiin!

Laudan päällinen on miellyttävää ja pitävää EVA-muovia (Anti Slip Pad) joten melominen onnistuu liukastelematta ja laudalla jaksaa seistä vaikka koko päivän! SUP:n kannessa on kiinteät kuminauhat, joiden alle on kätevä taitella laudan mukana tuleva vesitiivis reppu tavaroineen mukaan. Sivussa olevat PVC-reunasuojat pitävät laudan ehjänä kovassakin käytössä. Yksi 20cm syvä keskievä pitää laudan suunnassaan ja neopreenisen kantokahvan avulla lautaa on helppo käsitellä maalla. Laudassa on laadukas Halkey Roberts-venttiili ilman täyttöön ja tyhjentämiseen.

Jobe Premium Yarra 10.6 SUP Red lauta sisältää:

  • Säädettävä ja jäykkä lasikuitumela (säätöalue 180-220cm, paino vain 780g)
  • Nopea kaksisuuntainen pumppu
  • Vedenpitävä kantoreppu
  • Nilkkaan sidottava miellyttävä karkuremmi
  • Paikkasarja
  • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
  • Kiinteät kylkisuojat
  • Kantokahvat keulassa ja perässä

* Kolmen vuoden takuun saa voimaan rekisteröimällä tuotteen kahden viikon sisään ostosta myyntipakkauksessa olevan Joben ohjeen mukaan.

Company

MP Yachts Oy
PO box 140
00811 Helsinki, Finland

Contact us

Mika Papunen
+358 (0)400 339 958
mika@mpyachts.fi

Follow us