Vuokrattavat jahdit Välimerellä

MP Yachts Oy tarjoaa charter- palveluja yhteistyössä valikoitujen kansainvälisten alan ammattilaisten kanssa. Aluksemme sijaitsevat Välimerellä, pääasiassa Kroatiassa sekä Ranskan Rivieralla. Jahdin vuokraaminen on upea tapa viettää huippuaikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Voit keskittyä olennaiseen, eli olemisen keveyteen, ylelliseen hemmotteluun gourmet- kokin loihtimien herkkujen parissa, mahtaviin maisemiin sekä vesiurheilu aktiviteetteihin aluksen ollessa ankkuroituna upeassa poukamassa. Jahdin vuokraaminen on myös hienostunut tapa vierailla eri satamissa ja samalla tutustua kulttuurielämyksiin shoppailua unohtamatta. Jokainen charter kokonaisuus tehdään räätälintyönä asiakkaiden toivomusten mukaisesti.

Järjestämme myös tapahtumia yrityksille, mm. Monacon F1 kisat superjahdin kannella sekä lukuisat eri tapahtumat Cannesissa ja ympäri Rivieraa.

MP Yachts on korkeatasoinen ja kokenut Charter ammattilainen, ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä yrityksellesi parhaiten sopiva kokonaisuus tai perheellesi unelmienne loma.

Upeat charter- aluksemme Benetti Classic 115 sekä Azimut 100 Jumbo, ovat valmiina charter käyttöön kaudelle 2018. Molemmat alukset sijaitsevat Cannesissa, keskeisellä sijainnilla Riviera kruisailua ajatellen. Uutuutena Sunseeker Manhattan 52, jonka kotisatama on ihastuttava Marina Sukosan Kroatiassa. Tutustu aluksiin ja ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä unelmiesi risteily yhdessä perheesi, ystäviesi tai yrityksesi vieraiden tai henkilökunnan kanssa.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Company

MP Yachts Oy
PO box 140
00811 Helsinki, Finland

Contact us

Mika Papunen
+358 (0)400 339 958
mika@mpyachts.fi

Follow us